NEW PEKING CITY

NEW PEKING CITY Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 460 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij New Peking City. Meer weten? Ontdek meer

30 jul 2022 om 21:47 Heel goed, was verrast
24 jul 2022 om 17:25 Eten was goed. Kroepoek ontbrak.
22 jul 2022 om 7:16 Food is very greasy and not tasty
18 jul 2022 om 20:58 Zeer vriendelijke (restaurant-eigen!) bezorger! Uitstekende Chinees!
7 jul 2022 om 7:25 Alles was weer goed. Heerlijk gegeten
2 jul 2022 om 12:01 As usual very fast delivery and tasty food. It is very consistent and reliable.
1 jul 2022 om 22:30 Dim sum hapjes waren heerlijk en eten nog goed warm, snelle bezorging. Alleen de pekingeend was erg droog. En dat vond ik dikke minpunt helaas
17 jun 2022 om 19:58 Echt heel snel bezorgd, vriendelijke bezorger, en het eten was nog warm dus we konden meteen aan tafel. Erg lekker ook.
15 jun 2022 om 20:50 Ik had babi pangnan Peking viel erg tegen. Het vlees was taai en had weinig smaak. Had me er op verheugd maar helaas. Bezorging prima
15 jun 2022 om 12:04 Snel bezorgd, vriendelijke bezorger en het eten was heerlijk!
8 jun 2022 om 18:53 Sticky lemon kai: droge kip Tji yin kai: iets smakelijker maar mist smeuigheid en meer toevoeging, klein klein beetje groente zat erbij, verder was het 2 bakjes kip met rijst. Voor 38,75 incl bezorgen erg aan de prijzige kant en niet erg bijzonder.
7 jun 2022 om 8:45 Bami was koud. En we waren teleurgesteld dat er geen saus bij het vlees zat. Bij pangang en kipsate. Het bijgerecht was wel warm. Ik bestel dit gerecht dus geen tweede keer.